Reumatikerföreningen Karlshamn

Den 5 oktober 2008 firades föreningens 30 års jubileum.
I november 2013 firades föreningens 35 års jubileum på Best Western i Karlshamn.
Lördag den 6 oktober 2018 firar Reumatikerföreningen Karlshamn 40 års jubileum.

Den 1 januari 2018 var medlemsantalet 146.

Vi arbetar för ett gemensamt tänkande för reumatikerna och är en förening som ingår i Reumatikerförbundet som är en av landets största organisationer.

¤ Vi vill sprida kunskap om reumatiska sjukdomar
¤ Vi vill påverka de lokala beslutsfattarna
¤ Vi vill vara en samlingspunkt där medlemmarna känner gemensamhet och möter andra i likande situationer och mår bra tillsammans

Reumatikerföreningen Karlshamn har sponsor Sparbanken i Karlshamn