Information om Reumatikerföreningen Karlshamn

Reumatikerföreningen Karlshamn är en förening med 140 medlemmar. Vi vill gärna ha fler medlemmar och tycker förstås att just du ska bli medlem i vår härliga förening, gemenskap och stark närvaro på alla sammankomster.

Vi har två studecirklar, medlemsmöten andra tisdagen i varje månad (mars, april, sep, okt, nov), våffelträff i mars och julfest i början av december. I år har vi jubileum och därför ingen julfest.

Föreningslokalen finns i utkanten av Karlshamn och har funnits i samma lokaler sedan många år tillbaka på adress Hunnemaravägen 1.

Styrelsen består av 7 aktiva damer, var och en gör det den orkar och bistår med det som varje person är bäst på.

Vi har utskick av program i februari och augusti varje år.

På medlemsmöten försöker vi växla med föreläsning och underhållning.

Föreningen är ideell och all verksamhet sker på det sättet.

Föreningen har under något år tillbaka gjort dagsresor med buss tillsammans med Reumatikerdistriktet Blekinge, till resorna eller föreläsningarna eller annat arrangemang inbjuds alla medlemmar i de olika lokalföreningarna som finns i Blekinges alla orter.

Reumatikerföreningen Karlshamn sätter tillgängligheten högt och det är viktigt att alla kan deltaga på alla aktiviteter. Vi försöker att tillgodose allas behov och har ett rikt utbud med olika sorters aktiviteter.

Samarbetar även med Reumatikerdistriktet Blekinge, Reumatikerförbundet, ABF, Landsting och kommuner.

Subventioner sker alltid till medlemmarnas resor eller andra aktiviteter.

Under hösten 2014 firade föreningen 35 års jubileum, det är härligt att föreningen fortfarande finns kvar och är aktiv.

Hösten 2018 i oktober firar vi 40 års jubileum, ett starkt samarbete medlemmarna tillsammans gör att föreningen finns kvar i det underbara föreningslivet.

Välkommen som medlem!

Kontakta ordförande Carola Brorsson